Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De rente staat momenteel op een historisch laag niveau
  Soms is een bedrijfslening nodig voor investeringen in de nabije toekomst
  Electrabel is de grootste producent van elektriciteit in Nederland

Het Postgraduaat in de Vastgoedkunde en het Executive program worden georganiseerd door de K.

Vastgoed Financiering

Het Postgraduaat in de Vastgoedkunde en het Executive program worden georganiseerd door de K. Jeroen Govers MRICS, Philippe Haers MRICS, Rod Scrivener mre Frics, Patrick Valckx, drs. Tijdens het Postgraduaat wordt gebruik gemaakt van het interactief studieplatform Toledo. Of je nu een huis koopt of er één bouwt, het is belangrijk om bij het voorbereiden van deze ingrijpende beslissing te kunnen rekenen op het deskundig advies van een specialist. Algemene balansanalyse, bijzondere toepassing voor makelaar, promotor en investeerder. Sommige banken bieden sinds kort leningen aan met een looptijd van veertig jaar. Leuven en gecoordineerd door het Postuniversitair Centrum K. Een huiskrediet afsluiten is voor de meeste mensen de grootste financiële onderneming van hun leven. De wet definieert een hypotheek als 'een zakelijk recht op een onroerend goed, strekkende tot zekerheid voor de nakoming van een verbintenis'. Het kantoor is eveneens actief in de nationale en internationale arbitrage.

Brusselse Justitiepaleis en het Louizaplein en op ongeveer 250 m. Kiezen voor een bepaald type huiskrediet kan u over de hele looptijd van de lening duizenden euro's besparen of kosten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.