Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Betaling dient plaats te vinden zonder korting of verrekening
  Het betreft voornamelijk Euronext en Duitse aandelen
  In Nederland werd deze gouden munt gulden genoemd

Help!!! Wie kan mij 3000 euro lenen op zeer korte termijn .

1000 Lenen

Peter wilde graag op een Suzuki sv 1000 s proefrijden, helaas was dit hem ook door de neus geboord. Ik lees zoveel van iedereen op het forum, dan wordt je toch nieuwsgierig. Help!!! Wie kan mij 3000 euro lenen op zeer korte termijn . Dat doe ik natuurlijk niet, dus plaag ik mijzelf de hele middag met een berg wasgoed. In de berekening is uitgegaan van een een leenbedrag van 10000 euro en het minimale rentepercentage. Echt een heel leuk café, zeker de moeite waard om weer heen te gaan. Helaas kan ik toch niet overstag gaan, mijn V-strom 650 stuurt toch heel wat lichter, lees makkelijker, dan die 1000! Maar het kan ook aan de banden hebben gelegen. Onderweg een paar van die plaatselijke sneeuwbuien gehad, de zon hebben we niet veel gezien. Democraat Brad Carson aan kop, al is zijn marge erg klein. Op het dieptepunt bestond het volk uit slechts 374 leden.

De bewoners van het dorp zijn voornamelijk van inheemse afkomst. Die hadden de lente ook in hun kop en sprongen alle kanten op. Heeft u verder nog vragen dan hoor ik het graag van u.

Frisia FinancieringenKies ook voor lage maandlasten!Leen bij de nr. Waica, is Joan van der Bosch tot dorpshoofd verkozen. We hebben geen andere keuze dan de controle over te nemen. NoodkredietEven krap bij kas?Staat u rood, geen nood. Je zou toch denken dat ik met mijn kantoorbaan wel genoeg zitvlees heb gekweekt! Maar niets is minder waar. Boek nu uw droom zeilvakantie! Zakynthos Griekenland. De normaal zo betrouwbare weeronline, had ons gisteren helaas in de steek gelaten. Volgens weeronline zou het gisteren in de achterhoek "overwegend"zonnig zijn.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.