Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ik werk ook fulltime en volg daarnaast ook een avondstudie HBO
  In de landelijke gebieden daarentegen blijft de woningbouw floreren
  Ge´nteresseerd op welke spaarrekening u de hoogste rente kunt krijgen. Vergelijk hier alle offi

Heeft u een bedrag over. Zet het dan op een FlexxVermogensplan tegen koopsom.

Sparen En Beleggen

De flexibele levensverzekering biedt u zekerheid bij overlijden. De hoogte van uw voordeel is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Vijf valkuilen voor beleggersDe addertjes onder het gras kunnen je veel geld kosten. Om een keuze te maken uit deze verschillende beleggingsfondsen kunt u eerst uw beleggingsprofiel bepalen. Door een daling van koersen kan uw ingelegde bedrag minder waard worden.

Rendementen kunnen hoger, maar ook lager uitvallen, en zullen meer schommelen naarmate de beleggingsvorm risicovoller is. Het bedrag dat wordt betaald, wordt niet volledig belegd, een deel gaat op aan kosten. Kiest u ervoor om uw geld voor langere tijd op zij te zetten met een gegarandeerde uitkering of kans op een hoger rendement, dan kunt u een levensverzekering afsluiten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Door je beleggingen te spreiden en de termijn waarop je belegt te verlengen, kun je dit risico wel verkleinen.

Later kunt u op elk gewenst moment uw inleg verhogen met een bedrag van minimaal 45 euro. Door je beleggingen te spreiden over meerdere aandelen en door een langere beleggingstermijn kun je dit risico wel verkleinen. Rendementen die in het verleden zijn behaald, garanderen niets voor de toekomst.

Hoe langer u uw geld belegt, hoe groter de kans op een hoog rendement door stijging van de koersen. Af en toe stort je een bedrag naar je spaarrekening en je rente wordt vanzelf bijgeschreven. Heb je een doel waarvoor je geld nodig hebt, kijk dan wanneer je dat doel wilt bereiken. Direct de nodige spreiding door een breed assortiment aan fondsen. Met De Goudse LevensloopRekening kunt u op fiscaal gunstige wijze vermogen opbouwen voor later verlof of om eerder te stoppen met werken. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kiest u om meer of minder risico te lopen door te kiezen uit de verschillende beleggingsfondsen.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kiest u voor ÚÚn van de mogelijkheden of voor een combinatie. Op grond van uw beleggersprofiel maakt uw intermediair samen met u een financieel plan dat rekening houdt met al uw wensen. Ook bij deze producten loopt u een beleggingsrisico.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.