Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dit bedrag wilt u op een spaarrekening zetten en van de rente maandelijks leven
  De vaste rentevoet is hoger dan een variabele rentevoet
  Engeland dochter van Maria de Medici en Prins Frederik Hendrik

Handige tips van oma voor koken, schoonmaken, gezondheid, geldbesparen, die vooral milieuvriendelijk zijn.

Sparen Pagina Nl

Een handig overzicht met links over sparen, spaarpotten en sparen van tijd en milieu. Discussieforum met een groot aantal tips, recepten en andere huishoudelijke aangelegenheden. Handige tips van oma voor koken, schoonmaken, gezondheid, geldbesparen, die vooral milieuvriendelijk zijn. Verstrekt tips en cursussen omtrent het huishouden.

Meer dan 100 kortingsbonnen om zelf uit te printen in verschillende categorieŽn. Vraag hier een brochure aan en creŽer uw eigen zwembad. Advies en methodes om vlekken te verwijderen, veiligheidsregels en de vlekkensoorten.

Organisatie voor huishoudelijke hulp bij particulieren. Tips en advies met betrekking tot een grote variatie aan huishoudelijke aspecten. Informatie over zouttabletten, geproduceerd door Zoutman, voor waterverzachters en vaatwasmachines. Centrale stofzuigsystemen en stofzuigers voor allergie en cara vrij stofzuigen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.