Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Lage rente kan pijn doen
  Deze situatie blijkt vooral voor te komen in de steden waar het gemiddelde gezinsinkomen van de
  Wanneer u geld lenen wilt lenen dan komen de termen op u afgerend

Handig als u vooraf niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft.

Geld Lenen

Dit bedrijf wordt aanbevolen door de Consumentenbond Geldgids. Het krediet is afhankelijk van de waarde van uw woning. Handig als u vooraf niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft. Een persoonlijke lening is een vorm van niet-doorlopend krediet. Ook volgens de Consumentenbond is lenen via internet goedkoper. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen, zodat u uitgebreid kunt vergelijken. Staat er een verbouwing op het programma, bent u toe aan een nieuwe auto of wilt u gewoon geld achter de hand hebben voor onverwachte dingen? Ook hiervoor kunt u bij PrimeLine terecht. Of heeft u gewoon wat extra geld nodig om die mooie keuken te kopen of eindelijk eigenaar te worden van die flitsende auto. Dit is een doorlopend krediet met uw woning als onderpand.

Lenen via internet is even veilig als via de bank of via een tussenpersoon, maar wel een stuk goedkoper. Heeft u een eigen woning met overwaarde en een negatieve BKR-notering? Gebruik de overwaarde om uw notering te saneren. In deze folder leest u welke voordelen dit zijn en welke voorwaarden er gelden. Als u voldoet aan een aantal voorwaarden, kunt u namelijk gebruikmaken van bepaalde fiscale voordelen.

Hoogte van de rente is vaak afhankeleijk van het limiet. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader. Uw bank zal u zeer waarschijnlijk vriendelijk, en met een kopje koffie ontvangen, maar toont u enkel het eigen leningaanbod.

Als je een persoonlijke lening afsluit, staan de looptijd, het rentepercentage en de totale kredietvergoeding die je tijdens deze looptijd verschuldigd bent, vast. Vraag vrijblijvend offerte aan voor een nieuwe lening, of kijk hoeveel u op uw bestaande leningen kunt besparen. Lage rente Ún lage maandlasten bij Frisia Financieringen. De tussenpersoon biedt meestal wel keuze, maar ontvangt een flinke commissie die uiteindelijk door u wordt betaald. Vrij opneembaar en aflosbaar krediet tot een overeengekomen maximum.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.