Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hoe langer de rentevaste periode hoe hoger het rentepercentage
  Aegon verlaagde de hypotheekrente ook al in december
  De nadruk zal hierbij vooral liggen op de financiering van een start up

Gourami is een fictief land dat de basis vormt van Shell's interactieve business challenge.

Shell Sparen

Gourami is een fictief land dat de basis vormt van Shell's interactieve business challenge. De oplossing van vorige week was een gespiegelde 6 met een gewone 6 erachter. Begraafplaats "Essenhof", Nassauweg 200 te Dordrecht. Disco King, mag hij elke dag een drankje komen halen aan de toog. Zo kwam een einde aan een leven vol zorg en hard werken. De punten worden individueel per verzekeringsnemer berekend en daarna worden de individueel gespaarde punten samengeteld. Met passwd kan je je paswoord op eduserv veranderen.

De punten voor Proton worden toegekend bij het opladen van uw kaart en niet per betaling in de winkel. Gent, Leuven, Eindhoven, Nancy, Louvain-la-Neuve, Hamburg, . Een burcht bouwen, daar kruipt wat tijd en werk in. Dat is een tekstbestand waarin een aantal commando's staan die worden uitgevoerd wanneer je inlogt. Met een tekst-editor zoals pico kan je enkele handige dingetjes toevoegen of veranderen. De evenaring van het VTK-record was echt een prachtprestatie! Jullie waren geweldig. Voor de echte kenners daarentegen, is er nog een heel gamma aan speciale broodjes. Mijn persoonlijkheid verandert nogal, afhankelijk van hoe ik huidig georganiseerd ben.

De laatstejaars waren te enthousiast voor de salsalessen. Het paswoord moet aan enkele voorwaarden voldoen, het moet o. We hebben allen samen 24 uur afgezien en doorgezet. Soms kan je me meneer zwart noemen, soms meneer wit. Over Revue-receptie gesproken, het Revue-weekendje komt eraan. Enkel de eerste salsales gaat door in de machinezaal op 31 oktober vanaf 20h of 21h hierover krijg je nog een mail.

Al deze uitspattingen maken deze week plaats voor schijnbare rust. Deze twee commando's geven een lijst van de ingelogde gebruikers. Dit gaat dan van koffie tot energy drink en van chips tot hot dogs. Tournament, Enemy Territory, FIFA, Age of Empires en Trackmania Nations.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.