Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dit kan aantrekkelijk zijn bij de verwachting van een dalende rente
  Volgende conclusies voor het provinciaal beleid worden alvast getrokken
  Registratie van uw punten kan alleen plaatsvinden na vertoon van de klantenkaart dus niet achte

Goesting aan de Markt in Wageningen is dagelijks geopend.

Lening U G

Westfalen en de gemeente Wageningen delen de rest van de kosten. Het voorlopige programma voor de afgebrande panden aan de Enschedesestraat, waaronder de Blokker, is klaar.

Veel glas, waardoor overal het licht volop naar binnen kan schijnen. De drie partijen hebben een bondig collegeakkoord opgesteld. Bracht en Willem van Schijndel op het podium verschijnen. Carter, voormalig president van de Verenigde Staten. Een kennis vroeg mij om advies over het pand aan de Markt.

Daarmee wil zij de komende tijd aan de slag, om verder te werken aan de toekomst van de stad. Rijnsteden centraal staat, financieel te ondersteunen. Goesting aan de Markt in Wageningen is dagelijks geopend. Ook heeft hij een forse bijdrage geleverd aan de werkzaamheden. Het college van B en W heeft zes topprioriteiten benoemd.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.