Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Vergelijk hoogste de spaarrente in het spaar rente overzicht
  De levenhypotheek bestaat uit een lening en een levensverzekering
  Genegeerde onkosten bij de afkoop van een hypotheeklening

Goedkope huisfinanciering nodig.Vraag hier in drie stappen een gegarandeerd lage hypotheekofferte aan.

Financiering Huis

Het gebeurt echter ook regelmatig dat mensen het geld dat ze bezitten op een andere manier willen laten renderen en daarom toch kiezen voor een financiering van een woning in Spanje. Hierbij zijn een viertal bekende waarden te noemen, te weten de executiewaarde, vrije verkoopwaarde, waarde Onroerende Zaak W. Wat is een hypotheek?Een hypotheek is een lening waarbij de financier, als u, ook na diverse aanmaningen niet betaalt, het huis mag verkopen en uit de opbrengst haar vordering mag voldoen. Online is er een schat aan praktische informatie te vinden over de financiŽle consequenties. Financieren van een woning in Spanje gebeurt meestal om de koopsom te kunnen betalen. De HypotheekReus, hypotheken verzekeringen taxaties kredieten tegen zeer lage rente. Hoe u de woning in Spanje financiert is uiteraard een puur individuele aangelegenheid.

Uw vrijblijvende offerte verschijnt direct op uw scherm. De rente van deze extra hypotheek is in dit geval niet aftrekbaar voor de Nederlandse belasting.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.