Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Immers in dat geval wordt de geldstroom helemaal niet groter
  Bij een positief BKR resultaat kunt u de hypotheek ook meteen via ons afsluiten
  Wanneer u een lening aangaat dient u belastingen te betalen

Goedkoopste en voordeligste persoonlijke lening on line afsluiten.

Geld Lenen Nl

Leent geld aan particulieren zonder tussenpersonen. Dexia Bank biedt u voor elk woonproject een aangepaste oplossing. Geld nodig? Voor een doorlopend krediet, centraliseren, hypotheek of lening op afbetaling tegen een zeer lage rente. Overname van uw lening en samenvoeging van kredieten. Flanders Finance is gespecialiseerd in het voorstellen van voordelige en aangepaste oplossingen op het gebied van geldleningen. Vraag een voorstel van financiering op 123-finance. Goedkoopste en voordeligste persoonlijke lening on line afsluiten. Met het 5-stappenplan van Flanders Finance hebt u binnen de kortste tijd het geld op uw bank.

In totaal trekt de Vlaamse overheid 50 miljoen euro uit voor de premie. Belangen, onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. Overzicht van soorten korte leningen en kredieten op afbetaling. Beleggerscommunity met originele observaties, meningen en beleggingsideen. Vlamingen die een huis van meer dan 25 jaar oud verbouwen, kunnen vanaf begin volgend jaar een renovatiepremie krijgen van de Vlaamse overheid.

Met het verzekeringsgamma van Dexia bepaalt u zelf welke financile waarborgen u wilt inbouwen. Vlaams woningfonds voor grote gezinnen helpt met hypothecaire leningen. De Vlaamse overheid heeft diverse premies en steunmaatregelen in het leven geroepen om verbouwen of kopen betaalbaarder te maken. Zowel kredietoplossingen mt waarborg als kredieten zonder waarborg behoren tot ons gamma. Kredietkaart met snel en voordelig krediet. Uw overlijden, invaliditeit of verlies van werk kunnen uw gezin in onzekerheid storten, ook financieel. KredietUw krediet discreet regelen via internet? Internetkrediet biedt u een betrouwbaar en voordelig kredietadvies. Vermogen opbouwen en beheren, private banking, kredieten, verzekeringen, fiscaal sparen, beleggingen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.