Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Vroeger was de schandpaal het middelpunt van de gemeenschap
  Het betreft voornamelijk Euronext en Duitse aandelen
  Een lagere hypotheekrente kan er voor zorgen dat u flink op uw maandlasten kunt besparen

Goedkoop lenen willen we allemaal, maar goedkoper lenen is niet alleen op basis van de rente.

Goedkoop Lenen

Wilt u een bedrag ineens of juist geld achter de hand hebben. Stap 1 gaat over uw wensen met betrekking tot de lening. Dit bedrijf wordt aanbevolen door de Consumentenbond Geldgids. Bekijk uw leencontract altijd goed, schakel desnoods hulp in en vraag een leen-advies.

Zo vindt u snel de lening die het beste bij u past. Profiteer daarvan! Kijk naar de actietarieven van Leengoedkoper. Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dat zijn de voordelen van de nieuwe Europese richtlijn voor leningen. Het is verplicht tenminste n telefoonnummer in te vullen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.