Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Surfen chatten lessen voorbereiden thesis schrijven
  Becue won ook de finale van de 100 en 200 meter schoolslag
  De lage rente zette de gezinnen in de eerste jaarhelft massaal aan om hun bestaande woonkrediet

Goedkoop lenen om het uit te zetten tegen een hoger rendement.

Goedkoop Lenen

Het kan een verschuiving veroorzaken van miljarden dollars. Bij Deutsche Bank stellen we twee verzekeringen voor die, bij overlijden door ongeval, de door uw erfgenamen verschuldigde successierechten geheel of gedeeltelijk dekken. Vlaams woningfonds voor grote gezinnen helpt met hypothecaire leningen. Geld nodig? Voor een doorlopend krediet, centraliseren, hypotheek of lening op afbetaling tegen een zeer lage rente. De hedge funds maken gretig gebruik van deze techniek, de zogenaamde Carry Trade. Dat droom-idee kan al vele jaren uitgevoerd worden in het land van de rijzende zon, Japan. Nu de economie in Japan weer op volle toeren draait en het deflatietijdperk kan worden afgesloten, wordt gevreesd voor de gevolgen als de Yen Carry Trade wordt opgeheven. We werken samen met drie verschillende maatschappijen om in elke situatie een bijzonder concurrentieel tarief te kunnen aanbieden.

Leent geld aan particulieren zonder tussenpersonen. Beleggerscommunity met originele observaties, meningen en beleggingsideeŽn. De lening kunt u gebruiken om een woning te kopen, te bouwen of te renoveren.

Wij werken met tal van nationale en internationale geldverstrekkers, waardoor deskundige adviseurs u de laagste rente kunnen aanbieden. Voorts vind je langsheen de Brusselsesteenweg enkele bankfilialen. Vermijd financiŽle zorgen als het om uw gezondheid gaat. Zolang dit langzaam aan gaat, is er geen probleem maar bij grote munt -of renteschommelingen kunnen er problemen opduiken. Belangen, onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Een eigen woning kopen spreekt niet vanzelf, zeker als u over een bescheiden inkomen beschikt. Vlaams Woningfonds staan leningen toe tegen een lage rentevoet.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.