Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Commissie Structuur en Financiering Gezondheidszorg Bereidheid tot Verandering maart 1987
  Het programma omvat de rentepercentages vanaf 1934
  De kosten van aanmunten behoren dus niet tot de intrinsieke waarde

Goedkoop geld lenen via internet doe je hier! Vraag hier diverse leen offertes aan voor goedkope leningen via internet.

Lenen Via Internet

Dat ben ik met je eens Kiz, maar dat is een noodzakelijk iets. Ook houdt dit in dat wij snel en efficiŽnt kunnen werken. Na jaren van praten is het Europees Parlement tot een Europese Richtlijn voor consumentenkrediet gekomen. Een lening is geen slimme keuze als u deze als aanvulling op uw uitkering wilt gaan gebruiken. En erop wachten hoeft niet meer, want het wordt direct op uw Girorekening gestort. Ik vraag me nog steeds af waarom mensen denken dat het leven beter wordt met die nieuwe open haard, die dure auto of de nieuwe inrichting. Er zijn diverse aanbieders op de markt die mensen met een BKR-codering een lening of hypotheek willen verstrekken. Een rentestijging of Ėdaling heeft wel invloed op de looptijd van uw lening. De tussenpersoon biedt meestal wel keuze, maar ontvangt een flinke commissie die uiteindelijk door u wordt betaald. Is het voor u wellicht interessant om uw huidige leningen te laten oversluiten naar de Postbank? Doe de leentest en u weet het meteen. Heeft u een eigen woning met overwaarde en een negatieve BKR-notering? Gebruik de overwaarde om uw notering te saneren.

Klanten moeten minimaal 21 jaar oud zijn en "een goed betalingsverleden hebben", aldus het bedrijf. Als de rente wijzigt, blijft uw maandelijks termijnbedrag gelijk. Op de markten waarop zij al actief is, heeft de onderneming naar eigen zeggen honderdduizenden klanten. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen, zodat u uitgebreid kunt vergelijken.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.