Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Persoonlijk en makkelijk online geld lenen in Belgie
  Wordt vaak gebruikt als rating of advies analisten
  Hypotheekrenteaftrek

Goede klanten kunnen sowieso proberen een hogere rente te bedingen bij hun bank.

Rente Op Spaarrekening

Als u geen enkel risico wilt lopen met uw spaargeld. Sommige zijn voor een select gezelschap, bijvoorbeeld als u veel vermogen heeft. Stichting of vereniging sparen tegen de hoogste spaarrente. Internetbankieren zonder kosten en zonder beperkende voorwaarden. Goede klanten kunnen sowieso proberen een hogere rente te bedingen bij hun bank.

Zakelijk sparen tegen de hoogste rente van Nederland zonder voorwaarden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.