Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dat gaat ten koste van de lening met jaarlijkse herzienbare rentevoet
  De bevoegde administratie zal het bedrag van je pensioen berekenen
  In september 2007 is het allerlaatste cdeetje verkocht

Goede en betrouwbare hypotheek vanaf 1,9 procent hypotheekrente.

Hypotheekrente Historie

Goede en betrouwbare hypotheek vanaf 1,9 procent hypotheekrente. Het gaat om de kosten van de woning en de kosten van verwerving van de woning waarin je zelf woont. Als eerste vaderlandse ploeg wisten de Einhovenaren plaatsing voor de tweede ronde al na vier duels in de groepsfase af te dwingen. Een overzicht van de rentestanden, gedurende de laatste 25 jaar. Maassen sluit het tijdperk Eurocup Formule Renault 2.

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning loop je tegen termen als bouwrente, depotrente en projectrente aan. Over notariskosten hebben we al volop geschreven, en de andere kosten zijn wel te overzien. Over de voorwaarden kun je hier onder verder lezen. Het Nationaal Krediet Centrum; de weg naar een voordelig krediet. Makkelijke avond Ajax in FrieslandAjax blijft ook komende week weer de ranglijst van de Eredivisie aanvoeren. Het gebruik van dit persbericht is aan voorwaarden gebonden. Zo kun je je eigen woning helemaal naar jouw persoonlijke smaak en wensen aanpassen. Aan koopwoningen zitten dan ook aantrekkelijke kanten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.