Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Immers in dat geval wordt de geldstroom helemaal niet groter
  Sluit hier direct uw spaarrekening tegen de hoogste rente
  Veertig basispunten is dus een redelijke prijs voor een rente optie

Geneeskundige Wetenschappen, op voorstel van een ad hoc Commissie.

Lening Voor Studenten

Je Erasmusverblijf heeft je vriendenkring verruimd. Verder wordt er ruim aandacht besteed aan het gebruik van zakrekenmachines en rekenbladen bij het oplossen van praktische toepassingen. Hij werd zelfs de uitvinder van het microkrediet genoemd. Hierbij mag gebruik gemaakt worden van een formularium. Maar dat kon uiteraard niet op een grote schaal gereproduceerd worden. Dat geeft u elke maand extra financiŽle ademruimte.

Bij al deze onderwerpen hoort een ruim aanbod toepassingen. De inkomsten van de verhuur tellen bijna niet mee bij het bepalen van het bedrag dat je mag lenen, alleen je vaste inkomsten dus bedrijfswagen, maaltijdchecks. Vul de on line aanvraag inZe wordt meteen behandeld.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.