Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Directa voor lage renteVoordelig lenen doet u bij Directa
  Zilveren munt van de Nederlanden geslagen van 1567 tot 1571
  Het ereloon van de notaris is afhankelijk van hoe groot de lening is

Gelieve het bedrag te selecteren dat u wenst te lenen.

Online Geld Lenen

Geld nodig? Voor een doorlopend krediet, centraliseren, hypotheek of lening op afbetaling tegen een zeer lage rente. Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. Met het 5-stappenplan van Flanders Finance hebt u binnen de kortste tijd het geld op uw bank. Vraag een voorstel van financiering op 123-finance. Gelieve het bedrag te selecteren dat u wenst te lenen. Het leven is er om van te genieten en KredietService helpt U daarbij. Flanders Finance is gespecialiseerd in het voorstellen van voordelige en aangepaste oplossingen op het gebied van geldleningen.

Belangen, onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Vermogen opbouwen en beheren, private banking, kredieten, verzekeringen, fiscaal sparen, beleggingen. Wij hebben de gepaste oplossing voor U, snel, eenvoudig en discreet. In 4 eenvoudige stappen loodsen wij u door de procedure. Beleggerscommunity met originele observaties, meningen en beleggingsideeŽn.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.