Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De auto wordt veilig en onder camera bewaking gestald
  Vooraf wordt vastgesteld wat er per maand betaald dient te worden aan de lening
  Om te genieten van uw nautische passie zonder zelf financieel te zinken kan u exact het bedrag

Gelieve de verschillende gegevens in te vullen die toelaten om uw lening te berekenen.

Lening Berekenen

De Kredieteam adviseurs leveren aan de klanten een gespecialiseerde nabijheidsdienst in hypothecaire leningen. De Ideale rekening laat u toe de soort rekening te kiezen die het best past bij de manier waarop u wilt bankieren. Een Woonkrediet, een lening met uitgekiende basisformules, biedt dan ook de gepaste uitkomst. Ga na hoeveel je maximaal kan lenen en welke leenformules voor jou interessant zijn. Bereken je maandelijkse aflossing aan de hand van de huidige gemiddelde rentestanden voor woonleningen in BelgiŽ. Doe de aanvraag voor werfaansluitingen elektriciteit en water. Na afwerking van de elektrische installatie moet een keuring gebeuren door een erkend keuringsorganisme. Uitgaande van de totaalkost van uw project en uw eigen financiŽle mogelijkheden, berekent u met deze simulatie het bedrag dat u moet lenen om uw woonproject te realiseren.

Sommige opties kunnen zelfs totaal uitgesloten zijn, als je er niet tijdig aan gedacht hebt. De rentevoeten zijn, voor het ogenblik, historisch laag. Let er hier op dat je het maandbedrag als een negatief getal ingeeft. Kredieteam is het nationale netwerk van kredietmakelaars. Ze kan ook een nieuwe schatting van de woning vragen met schattingskosten tot gevolg. De Woningverzekering, een degelijke brandverzekering met waarborgen en extra services die het u, bij schade aan uw woning of appartement, een stuk makkelijker maken. Zet op tijd de nodige administratieve stappen voor de verschillende aansluitingen riolering, water, gas, elektriciteit, kabelTV, telefoonÖ.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.