Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Stijging hypotheekrente in Nederland zet verder door
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken
  Onbeperkt sparen via internet dus geen maximale inleg

Geld nodig. Een voordelige lening sluit u af via Lenen.

Lenen Abn

Geld nodig? Een voordelige lening sluit u af via Lenen. Een Internet Voordeel Krediet is een doorlopend krediet op een aparte rekening. Geld nodig LenenGeld nodig? Een voordelige lening sluit u af via Lenen. De kans die u nooit voorbij wilt laten gaanBeschikt u over een Flexibel Krediet? Dan kunt u dit aanspreken op het moment dat u het nodig hebt, bijvoorbeeld als u uw droomauto wilt aanschaffen. Jaarcijfers, persberichten, juridische informatie en sponsoring. De verbouwing aan uw huis binnen handbereikMet een Flexibel Hypotheek Krediet leent u een hoog bedrag tegen gunstige voorwaarden, met uw woning als dekking. Op deze wijze kunt u tegen een lage rente rood staan op uw betaalrekening. Daarnaast kunt u hier terecht voor hypotheekoffertes en leningen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.