Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het is de eerste onderhandse plaatsing van Hunter Douglas in de VS
  Zo zou je het beklimmen van een berg ook kunnen zien
  Een aantrekkelijke rekening met maandelijkse interestuitkering

Geld lenen. Independer geeft eenvoudig betrouwbaar advies.

Vergelijk Lenen

Geld lenen? Independer geeft eenvoudig betrouwbaar advies. Daarna kunt u de geschikte financieringsvorm uitkiezen, een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Geld lenen is erg gemakkelijk en kan ook erg prettig zijn. Bovendien hoeft u geen rente te betalen over het bedrag dat u niet gebruikt. Independer vergelijkt de rentes van nagenoeg alle aanbieders van leningen in Nederland. Wilt u een offerte ontvangen waarin alle hypotheek verstrekkers van Nederland worden vergeleken? Dat kan nu. Het is eenvoudig om voor enkele tientjes per maand extra een aantrekkelijker bedrag te lenen. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris.

Een doorlopend krediet is handig wanneer u een grote uitgave moet doen en niet precies weet hoeveel geld u hiervoor nodig heeft. Het is een ideale lening als u op reis gaat, gaat trouwen of nieuw meubilair gaat kopen. Bovendien kunt u altijd extra aflossen en dit bedrag later weer opnemen. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR.

Dit is mede afhankelijk van de noodzaak tot de aanschaf van product of dienst. Vraag de vrijblijvende offerte aan en informeer uzelf optimaal. Zo sluit u snel on-line een lening of krediet met de aantrekkelijkste rentetarieven. Een lening bestaat uit een schuld die eens terugbetaald moet worden en de rente die daarover is verschuldigd. Er kan maandelijks een gedeelte op de lening worden afgelost; er is dan geen sprake van een aanvullend product. Een korte samenvatting van de voor-en nadelen van verschillende leenvormen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.