Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een optie staat altijd voor 100 aandelen van de onderneming
  Leent geld aan particulieren zonder tussenpersonen
  Er is al enige tijd veel te doen over de inzet van AWBZ middelen in het onderwijs

Geld lenen is erg gemakkelijk en kan ook erg prettig zijn.

Lenen Vergelijken

Hoeveel kunt u lenen? Doe de leentest en ontvang direct een betrouwbaar advies. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Het is eenvoudig om voor enkele tientjes per maand extra een aantrekkelijker bedrag te lenen. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Bekijk de aanbieders en vergelijk de rentetarieven. Geld lenen is erg gemakkelijk en kan ook erg prettig zijn. Bij het afsluiten van de lening staan de hoogte van de rente vast en de looptijd vast. Een korte samenvatting van de voor-en nadelen van verschillende leenvormen. Independer vergelijkt de rentes van nagenoeg alle aanbieders van leningen in Nederland.

Daarna kunt u de geschikte financieringsvorm uitkiezen, een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Mocht het spaargeld voor onvoorziene uitgaven zijn, dan kan t. Vergelijk de aanbieders van een persoonlijke lening of doorlopend krediet op basis van rente standen. Een lening kan zeker uitkomst bieden, maar weet vooraf de verplichtingen en rechten. Het kan bij The Royal Bank of Scotland! Of u nu een nieuwe lening wilt afsluiten of uw huidige te dure lening wilt oversluiten.

Een lening bestaat uit een schuld die eens terugbetaald moet worden en de rente die daarover is verschuldigd. Het is heel eenvoudig te dure leningen de rode kaart te geven. Of indien het doel waarvoor de verzekering ooit gesloten is niet meer relevant is. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten. Wilt u extra geld achter de hand hebben voor een onverwachte uitgave of een noodzakelijke aankoop kunnen doen? Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Dit is mede afhankelijk van de noodzaak tot de aanschaf van product of dienst. Er kan maandelijks een gedeelte op de lening worden afgelost; er is dan geen sprake van een aanvullend product. Bij een persoonlijke lening leent u een van te voren vastgesteld bedrag.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.