Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Wij zijn één van de grootste specialisten voor rente leningen
  De wet Breyne is van toepassing op de verbouwingswerken
  Het deel van het inkomen waarover inkomstenbelasting moet worden betaald

Geld leen je en hiervoor betaal je intrest aan de bank.

Bank Van Lening

Ook bestaat steeds de mogelijkheid van een onvoorziene uitgave. Vermijdt in ieder geval dat u een betaling vergeet om welke reden dan ook. Als een van de drie hypotheses in uw geval van toepassing is, doet u er goed aan bij de berekening van uw budget de vaak vergeten royementkosten mee te tellen. Dat stelt ons in staat u een echte keuze aan te bieden.

Wij voerden voor u reeds een grondige marktstudie uit en selecteerden de beste formules van andere instellingen. Minder belastingen betalen dankzij uw woning als aftrekpost?Wij helpen. Die overdracht gebeurt via endossement van de effecten. De intrest dient steeds periodiek te worden terugbetaald.

Uiteraard blijft de waarborg overlijden geldig tijdens de periode van volledige invaliditeit. Geld lenen aan derden is wettelijk gereglementeerd. Geld leen je en hiervoor betaal je intrest aan de bank. Dit zijn obligaties op middellange en lange termijn. Ook na de openingsuren staan wij graag voor u klaar, op uw wens komen we bij u thuis of kunnen we u ontvangen in ons kantoor. Makkelijk, veilig en snel overal ter wereld geld opnemen en betalen. Plan uw mensualiteiten in functie van uw specifieke projecten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.