Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dit bedrag wilt u op een spaarrekening zetten en van de rente maandelijks leven
  Hoe meer u aanvinkt hoe kleiner de kans dat u een huis in Frankrijk vindt
  Het is koud we lopen in de schaduw van de enorme bergen

Geen enkele stad in ons land kan wedijveren met de allure die Den Haag te bieden heeft.

Frisia Makelaars Den Haag

Het motto van De Seizoenen is wonen in geuren en kleuren. Bij nieuwe opgravingen zullen we ook naar sporen van een voormalige uithofsboerderij uit de 13e eeuw kijken. De bouw van villapark Uithofslaan past in het gemeentelijk beleid om meer woningen te bouwen voor de hogere inkomensgroepen. International BV; DHV; Blokpoelschool; Repro van de Kamp;Min. Er moeten in de directe omgeving dus stenen gebouwen hebben gestaan.

Dit script zorgt voor een juiste weergave van het kruimel pad. Opvallend is de grote hoeveelheid Romeins baksteenpuin dat uit de erfgreppels tevoorschijn kwam. Een uithof is een kloosterlandgoed waarop landbouw werd bedreven ten behoeve van dat klooster. Het uitgangspunt is luxueus wonen in het groen, maar toch dichtbij de stad en de kust. Deze uithof hoorde bij klooster Leeuwenhorst nabij Noordwijk.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.