Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De bovenvermelde rentepercentages zijn op jaarbasis gequoteerd
  De tweede ingeschreven schuldeiser krijgt slechts 600
  De aanjager van de groeieconomie

Fusievoorstel als bedoeld in artikel 312 van Boek 2 BW.

Juridische Fusie

Uw juridische problemen worden vakkundig en vooral praktisch opgelost. Gegevens omtrent elementen waarover moet worden afgerekend. Dat wil zeggen dat wij specialistische juridische bijstand verlenen in de meest uiteenlopende deelgebieden binnen het strafrecht, voor zowel particulieren als bedrijven. Wet Vpb te verrekenen verliezen, voor zover deze bestaan uit negatieve winst. Fusievoorstel als bedoeld in artikel 312 van Boek 2 BW. Wij staan voor kwaliteit, betrokkenheid, slagvaardigheid en inzet. Over te brengen of te verrekenen buitenlands resultaat en bronbelasting. Volledige statutaire naam; feitelijke vestigingsplaats. Daarom weten wij als geen ander dat vakwerk wordt gewaardeerd en naar waarde wordt gehonoreerd.

Staatssecretaris van FinanciŽn het volgende besloten. Een van de specialisaties van het kantoor is arbeidsrecht. Verhagen-Kiela houden zich specifiek bezig met arbeidsrecht. Ter toelichting van enkele voorwaarden nog het volgende. Hoorcollege met gelegenheid tot het stellen van vragen. Bijzonder strafrecht economisch, fiscaal en fraude strafrecht, verkeer strafrecht enz.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.