Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Frisia staat voor spekken in allerlei vormen, gebruiksmomenten en thema's.

Frisia Spekken

In 1966 begon men onder de merknaam Frisia met het maken van spekjes, een 'zoet schuimartikel'. Astra Sweets over productielocaties in Breda en Harlingen. De categorie suikerwerken is een gefragmenteerde markt met talrijke aanbieders. Deze fabriek bestaat al sinds 1899 en is dus meer dan honderd jaar oud. Vond je dit interessant? Dan vind je het volgende misschien ook interessant.

Het werk is strategisch van aard maar ook uitvoerend. Samen met Sales vormt hij of zij een belangrijke tandem. Verdeeld over de diverse locaties werken bij Astra Sweets 450 medewerkers. In Harlingen staat de grootste spekjesfabriek van heel Europa. Ik eet graag spekjes en vroeg dat opeens aan mijn mama maar ze wist het niet,dus vandaar mijn vraag aan willem wever,ik ben 5 jaar bijna en kan nog niet schrijven,dat heeft mijn moeder eventjes gedaan. Er is sprake van een 15-tal segmenten en subsegmenten. Astra Sweets maakt suikerwerken van hoge kwaliteit. De nieuwe brand manager voelt zich thuis in deze markt.

Het kindersegment vertegenwoordigt binnen zoetwaren een omvangrijke markt. Wij kunnen ons voorstellen dat zij uit de omgeving van Breda, Tilburg, Eindhoven, Turnhout of Antwerpen komen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.