Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Droomt u van een eigen zaak. Dan helpt Dexia Bank u graag om alles op een rijtje te zetten en u
  Handige informatie over alles wat te maken heeft met sparen
  De studenten zaten op de grond of op lage bankjes

Frisia alleen voor Fred Grim, die vandaag duidelijk in een bloedvorm verkeerde.

West Frisia

Frisia alleen voor Fred Grim, die vandaag duidelijk in een bloedvorm verkeerde. Wegje, Karnemelksluis, Waagstraat en Kaasmarkt, weer naar de finish op de Noorder Havendijk. Enkhuizense treffer, zette Koeman Lucky Ajax alweer op 2-2. Geheel verdiend was het bijna op het half uur dan toch gelijk. Wij wensen hen veel succes toe in het nieuwe voetbalseizoen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.