Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Frisia Financieringen is door de Reclame Code Commissie en het College van Beroep Frisia Financieringen berispt.

Frisia

Frisia Financieringen is door de Reclame Code Commissie en het College van Beroep Frisia Financieringen berispt. Wilt u uw huis verbouwen? Met het Voordeelkrediet maakt u voordelig gebruik van de overwaarde op uw huis. Welkom bij Frisia MakelaarsFrisia Makelaars biedt een zeer breed pakket aan op het gebied van onroerend goed en financiŽle dienstverlening. Het rekeningnummer wordt alleen gebruikt om uitbetalingen te doen. Daarnaast kan ze met uw hulp de publieksprijs winnen. Het ontwerp voor de verbetering van het starteiland is defenitief. Deze winter zal het werk worden uitgevoerd, zodat voor het wedstrijdseizoen er een gloednieuw starteiland is.

Diese Seite beinhaltet den Quellencode der antreibt, damit Ihr E-commerce System Bestellungen annehmen kann. Hoeveel kan ik maximaal lenen?Hoeveel kan ik maximaal lenen?Uiteraard wilt u weten hoeveel u maximaal kunt lenen. Cees Kayer wint in 1955 een zeer natte Ronde van Bovenkarspel. Dit is een volkomen nieuwe aanpak om gewicht te verliezen. Gerrit Schutte, winnaar van de Ronde van Purmerend in 1938. Hierbij machtig ik Postland eenmalig om het bedrag van mijn bankrekeningnummer af te schrijven. Je kunt er ook voor kiezen dit pas later in te vullen. Verwijzingen naar alles over en rond het wielrennen, zowel in Noord-Holland als daarbuiten. De activiteiten richten zich onder meer op koop en huur van uw huis en bedrijfspand, bestaand en nieuwbouw. Heeft u extra geld achter de hand nodig? Met een Doorlopend Krediet heeft u een zeer flexibele lening met een lage rente, waarbij aflossen altijd kosteloos is.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.