Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De invoering wordt geregeld middels de Invoeringswet Wet financiering sociale verzekeringen (29
  Citigroup doet voor 128 4 miljoen euro aandelen van Delhaize van de hand
  Vergelijking tussen de vaste en variabele rente voor een lening van 100

Fortis bank ontwikkelt en realiseert immers alle formules in eigen huis.

Lening Bank

Bij leven van de verzekerde wordt er geen kapitaal uitgekeerd. Liever dan te kiezen voor de specifieke jachthypotheek kunt u de aankoop van uw jacht ook op een andere wijze financieren. Dat stelt ons in staat u een echte keuze aan te bieden. De maandelijkse aflossingen worden automatisch van uw zichtrekening gehaald. Zowel kredietoplossingen mét waarborg als kredieten zonder waarborg behoren tot ons gamma. Om een automatisch krediet te verkrijgen, dient u sinds minstens 3 maanden over een Postchequerekening te beschikken. Om het even of uw vaarhorizon het Veerse Meer is of de Belgische kust. De belastingplichtige die zijn premies wil aftrekken moet tegelijkertijd de verzekeringnemer en de verzekerde zijn. Deze premie dekt meteen de hele verzekerde periode. Wij voerden voor u reeds een grondige marktstudie uit en selecteerden de beste formules van andere instellingen.

Zij vertellen u graag alles over deze nieuwe mogelijkheden voor watersporters.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.