Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De verworven aandelen verkocht hij vervolgens voor 37 42 euro
  Vroeger was de schandpaal het middelpunt van de gemeenschap
  Omgekeerd mag worden aangenomen dat bij een stabiele inflatie zowel de Rand als de rentevoeten

Fortis Bank verwacht dat de lange rente stabiel blijft of licht hoger komt.

Lange Rente

Beperking van de inflatie verwacht op middellange termijn globalisering, sterke concurrentie op de prijzen van goederen en diensten, technologische vooruitgang, conjunturele vertraging,. Deze bont die ook van katten wordt gehaald, wordt op de wereldmarkt verkocht aan dumpingprijzen. De evolutie van de rente, en dan vooral van de rentecurve, houdt de financiŽle markten in de ban. Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden. De kweek van katten en hondenbont gebeurt in de Aziatische landen in het beste geval op een zeer dieronvriendelijke wijze en meestal ronduit in gruwelijke omstandigheden. Een gelijkaardig voorstel bestaat ook voor zelfstandigen. Krachtige bronnen ondersteunen de Staatsleningen sterke vraag door institutionele beleggers, spaaroverschot van de Groeilanden vloeit naar de markten,.

Vandaar het voorstel om bij het uitspreken van de scheiding een vierde mogelijkheid tot gesplitste uitbetaling van het kindergeld over te gaan. Bekijk ook onze vorige nieuwsbrieven in het archief. Bekijk ook onze vorige persberichten in het archief.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.