Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Flexibel beleggingsfonds in aandelen of obligaties.

Aandelen Beleggen

De bankaandelen zijn spotgoedkoop maar in mijn ogen pertinent nog niet rijp voor koersherstel. De prestaties van het bedrijf komen tot uiting in de beurskoers van het aandeel en ook in de hoogte van het dividend dat uitgekeerd wordt. Het was de laatste dagen geen leuke tijd op de beurs en er is waarschijnlijk geen enkele aandelenbelegger die ontsnapt aan de huidige malaise. Met een koopsom of eigen kapitaal een lijfrente aankopen. Flexibel beleggingsfonds in aandelen of obligaties. Welke die verschillende technieken zijn dat leert u hier. Veel beleggers beschouwen als de juiste aandelen alleen aandelen die vanaf morgen in een rechte lijn omhoog gaan. Als u aandelen koopt, wordt u voor een stukje eigenaar van een bedrijf.

Brokers voor online traden van valuta, futures, opties, aandelen , cfds. Groen mogelijk gemaakt van hun hobby hun werk te maken. Meer dan 50 jaar historische koersen van Nederlandse aandelen . In New York zetten koopjesjagers de koersen hoger richting het einde van een grillige handelsdag.

Online publicatie van Budget Week, Fondsen en Sicavs, Aandelen Supplement en Euro-Risk. De toekomst van een bedrijf kan men dus aflezen uit het winstcriterium. Gisteren een prachtige stijging van de koers van de aandelen en wederom op geruchten dat er een bod gedaan gaat worden. Leonardo Fibonacci da Pisa, was een 13e eeuwse wiskundige die, wat we nu noemen, de Fibonacci reeksen herontdekte. Zo kunnen we dus ook zicht krijgen op het risicogehalte van een aandeel en kunnen we de degelijke aandelen al onderscheiden van de minder interessante. Ik spreek over Exxon, Chevron, BP, Conoco Phillips, Royal Dutch en andere reuzen. Heel de ophef over Jerome Kerviel, de trader die naar verluidt 5 miljard verloor, lijkt toch niet te kunnen verbloemen dat er bij SocGen iets grondigs mis is. Het zag er intraday niet best uit, maar de voor Europa late opleving in Amerika kwam nog precies op tijd.

Van wie leer je een vak? Een amateur leert het van zichzelf. Uw beleggingsstategie is volledig afhankelijk van de termijn waarbinnen u opereert. De Chinese regering maakte bekend dat de groei van de Chinese economie versnelde tot de grootste groei in de laatste 13 jaar. Als het bedrijf goed draait kan er een interessant rendement gemaakt worden, maar als het bedrijf failliet gaat bent u uw geinvesteerde geld waarschijnlijk kwijt. De kans op een mooi rendement is aardig, maar uw nachtrust is belangrijker.

Dat is nodig omdat menselijke kennis altijd onaf is. Ja, dat doet ze, maar op enkele onderling zeer verschillende manieren. Kwartaal op kwartaal melden de grote oliebedrijven een lagere productie en lagere reserves. Het forum is toeganlijk voor iedereen, maar om berichten te plaatsen dient u ingelogd te zijn. Teleurstellende verwachtingen van Cisco Systems en een tegenvallende omzet van supermarktbedrijf Wal-Mart zetten de koersen eerder op de dag nog onder druk.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.