Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Financiering van bedrijfsgoederen (vaste activa) vraagt bijvoorbeeld doorgaans om een langdurige financieringsvorm.

Financiering Bedrijf

De aangetrokken financiering heeft gediend ter financiering van een nieuw machinepark en als extra werkkapitaal. Ter verduidelijking volgen hier enkele uitwerkingen van dit beleid. Er zijn verschillende vormen van financiering voor een onderneming mogelijk. Programme UNEP-verklaring voor financiŽle instellingen. Van Oers Corporate Finance heeft Karpack begeleid bij het aantrekken van de noodzakelijke groeifinanciering waarmee de nieuwbouw en verdere expansie gerealiseerd kan worden. Het aflossingsschema ligt vast, dus u weet waar u aan toe bent.

Wanneer u werkkapitaal wilt financieren, is het meestal prettiger om een flexibeler financieringsvorm te kiezen. Een vorm die u kunt aanpassen aan de krimpende of stijgende omzet van uw onderneming.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.