Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De bovenvermelde rentepercentages zijn op jaarbasis gequoteerd
  Hou hier rekening mee en vergelijk dus wat te vergelijken is
  Het leven is er om van te genieten en bij KredietService lenen helpt U daarbij

Financiele rekenmodules voor hypotheek en pensioen.

Hypotheek Goedkoop

Meer nog, in bedrag koopt u evenveel, maar u koopt veel meer units aan wanneer zij relatief goedkoop noteren. Bovenstaande sloganeske leuze roept behoorlijk wat scepsis op, maar. Financiele rekenmodules voor hypotheek en pensioen. Een rente of een intrest overeenkomen met de persoon of de instelling die het geld verstrekt is een zaak, de terugbetaling ervan is natuurlijk een andere. Geld nodig, geld lenen, een hypotheek, auto financiering, lening of een doorlopend krediet tegen een vaste lage rente. Een pand of waardepapieren aandelen, kasbons, obligaties enz. En dat is een hypotheeklening ook! Een combinatie van beide ligt dus voor de hand. Geld nodig? Voor een doorlopend krediet, centraliseren, hypotheek of lening op afbetaling tegen een zeer lage rente. Tegen dat je bijna met pensioen mag gaan heb je een enorm kapitaal opgebouwd als je de lening niet vervroegd terugbetaalt hebt. Een nieuwe wagen, een verre reis, het huis opknappen .

Er kunnen zich in de loop der jaren heel wat onvoorziene situaties voordoen waardoor u misschien niet meer in staat zult zijn om alles terug te betalen. Later dienen ter staving uiteraard de nodige originele documenten aan ons overgemaakt te worden. In 4 eenvoudige stappen loodsen wij u door de procedure. De persoon uit het voorbeeld koos voor maandelijkse stortingen in een traditioneel fonds. Voor leningen of een doorlopend krediet tegen een vaste lage rente. Collactive, Active in Credit Management, Incasso, Debiteurenbeheer en Detachering.

Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil. Belangrijk is wel dat je deze afbetaling met intrest vlot aankan. Maar zeg zelf, de kans daartoe is relatief klein en de fondsenbeheerder moet al erg knoeien om dat rendement niet te halen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.