Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Extra geld nodig. Hier bereken ik hoeveel geld lening ik kan krijgen.

Direct Geld Lenen

Indien u snel over veel geld wil beschikken kunt u uw auto bij ons in bewaring geven. Stap 1 gaat over uw wensen met betrekking tot de lening. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Gedurende de bewaarperiode wordt de auto gestald en blijft u eigenaar van de auto. Snel geld lening nodig? Vul de leenadvies module in. Indien u uw handelswaren of diensten in een andere rubriek wilt plaatsen, selecteer dan de gewenste rubriek. In veel gevallen kunt u binnen 72 uur over geld beschikken. Extra geld nodig? Hier bereken ik hoeveel geld lening ik kan krijgen. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Deze lening is geschikt als u een product met een beperkte levensduur aanschaft zoals bijvoorbeeld een auto.

Wilt u een bedrag ineens of juist geld achter de hand hebben. Aan de hand van de marktwaarde wordt het leenbedrag dat u kan krijgen berekend en uitbetaald. Ook belangrijk is of dat u vaste maandlasten wenst of flexibiliteit in looptijd en aflossing. Boek nu uw droom zeilvakantie! Zakynthos Griekenland.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.