Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Heeft u als consument het idee dat u onjuist wordt behandeld bijvoorbeeld door de overheid of b
  De levensloopwijzer berekent dan wat u straks aan verlof kunt betalen
  Tata wil dat de huidige bestuurders van Corus in functie blijven

Er kunnen bijgevolg verschillende Babyrekeningen geopend worden voor het kindje.

Rente Op Spaarrekening

Uit de bovenstaande tabel kunt u afleiden afleiden dat u na 12 maanden 112,5 euro aan interesten opgebouwd hebt. Al meer dan 2 jaar sta ik de Vlaamse pers niet te . In het totaal komt dit dan effectief op een opbrengst van 112,5 euro na 12 maanden. Dan is de Termijnrekening ongetwijfeld iets voor u. Die pakt tot de 2de verjaardag van het kind uit met een hl aantrekkelijke opbrengst. Zeker omdat deze uitzonderlijk hoge premies geen tijdelijke promotionele actie zijn maar vast verbonden aan de Babyrekening.

Zo kan het meegedeeld worden op het geboortekaartje. Belgi krijgt de naam een procesziek landje te zijn. De makkelijke vorm van sparen,tegen een vaste rente.

VerzekeringU kan uw spaarrekening dekken met Dexia Deposit Cover. Voor 3,72 euro per jaar vergoedt deze verzekering uw naaste familieleden indien u zou overlijden als gevolg van een ongeval. In het totaal komt dit dan effectief op een opbrengst van 60 euro na 6 maanden. Elke maand of om de drie maanden wordt er een vast bedrag van uw keuze overgeschreven van uw Zichtrekening naar de Babyrekening van het kind. Wie wil sparen voor zijn of haar kleinkind, wordt voortaan op zijn wenken bediend door de Babyrekening. Als u nog geen Postchequerekening hebtGa langs in uw postkantoor. Op de 18de, 21ste of 24ste verjaardag van het kind wordt dit uitgekeerd. Maak ook even kennis met het Junior Invest Plan, de spaarverzekering, waarmee u een kapitaal kan opbouwen voor een kind of kleinkind. Ouders kunnen al vr de geboorte het rekeningnummer van de Babyrekening reserveren.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.