Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Financiele rekenmodules voor hypotheek en pensioen
  In de rente kan een opslag zitten voor een dekking bij overlijden
  Kun je je geld langer missen dan is beleggen ook een aantrekkelijke optie

Er komen moeilijkheden en u kunt de leningen niet meer afbetalen.

Lening Belasting

Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil. De kosten die de notaris aanrekent zijn wettelijk vastgelegd. In 4 eenvoudige stappen loodsen wij u door de procedure.

Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden. Aarzel niet om hun voorwaarden met elkaar te vergelijken. In totaal staat u bij de eerste geldschieter nog voor 900. Onze ambtenaren staan iedere werkdag van 9 tot 12 u tot uw dienst. Er zijn twee soorten kosten die u in aanmerking moet nemen. Ze wordt in een zeer bepaalde en zeer strikte volgorde opgesteld.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.