Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De invoering wordt geregeld middels de Invoeringswet Wet financiering sociale verzekeringen (29
  Bij het oversluiten van de hypotheek worden nieuwe kosten gemaakt
  Dit zijn er gemiddeld ongeveer 20 per werkdag of ongeveer 5

Er is voor gekozen om per type gulden een afbeelding op te nemen.

Gulden

Er is voor gekozen om per type gulden een afbeelding op te nemen. De lijn door het hoekpunt B is de bissectrice van hoek B. Veel Nederlanders blijken nog steeds tientallen guldens in huis te hebben. Muntmeesterteken zwaard is slechts een enkel voorbeeld van de geweldige detaillering. In figuur 2 is voortgebouwd op de constructie van figuur 1.

In nevenstaande figuur staat een andere constructie voor f in een 3-4-5-driehoek. De parels, kroon, randschrift, schild en leeuw zijn allen onbeschadigd. We bekijken de oppervlaktes V van de verschillende driehoeken in figuur 8. Deze cirkel is ook de omcirkel van de te construeren regelmatige vijfhoek. Vanaf 2 oktober kunnen ze daarom bij postkantoren weer worden omgeruild voor euro's. De eerste 40 termen van de bijbehorende Lucas-rij staan in de volgende tabel.

De getallen in deze rij heten Getallen van Lucas Lucas-numbers; zie ook Referenties. Het zal u niet ontgaan zijn, de Stemwijzer is weer in de lucht. Ook al bent u geen verzamelaar, u mag er hier nog even naar kijken en terugdenken aan vroeger tijden. In figuur 1 is ook de constructie van het punt C aangegeven. Voor deze zijde geldt eveneens de fantastische detaillering en hoogglans. Laagste rente? Vergelijk kredietaanbieders op BeursXL. Hiermee kan online een stemadvies voor de Kamerverkiezingen van 22 november worden opgevraagd.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.