Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dit zijn er gemiddeld ongeveer 20 per werkdag of ongeveer 5
  Electrabel is de grootste producent van elektriciteit in Nederland
  Over het vrijgeven van het rapport dat is opgesteld door professor D

Er is uitgegaan van een 20 jarige looptijd en een aflossing o.

Rente Aflossing

Er is uitgegaan van een 20 jarige looptijd en een aflossing o. Het droomkeukenplan is een product waarmee u op een eenvoudige en betaalbare manier uw eigen droomkeuken kunt realiseren zonder dat u hiervoor jaren hoeft te sparen! U kunt zorgeloos genieten voor een laag maandbedrag. Aan deze voorbeelden kunnen geen rechten worden ontleend.

Het bijzondere bij de spaarhypotheek zit in de manier waarop het spaardeel van de polis wordt opgebouwd. Bij de spaarhypotheek is er sprake van een hypotheek op basis van levensverzekering. Voor vragen over onze keukens of advies bij het kiezen van uw keuken belt u onze klantenservice op werkdagen tussen 08. Welke variant u ook kiest, u bent direct eigenaar van uw keuken en bovendien levert het u een behoorlijk fiscaal voordeel op! Zekerheid, dus geen verrassingen achteraf.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.