Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dit is de totale periode waarover u de hypotheek wilt aflossen
  BelgiŽ heeft tijdens de onderhandelingen bij de Verenigde Naties steeds aangekondigd mogelijk e
  Enschedese brouwerij eind juni al weer grotendeels in bedrijf

Er is geen standaard formule om initiatieven te waarderen.

Waarde Aandelen

Als je een verkoopopdracht hebt openstaan waar nog niemand jouw prijs voor wil betalen, dan staat die opdracht bij Open orders. Het aantal koopopdrachten die je voor een bepaald land uit hebt staan. Hier is zichtbaar op welke positie je staat in de ranglijst ten opzichte van alle spelers. Je verkoopopdracht wordt nu in het systeem gezet en uitgevoerd als er een koper is die een koopopdracht heeft die overeenkomt met dit type aandeel hier dus de VS en je aangegeven prijs. Uiteindelijk is het de importeur die ervoor zorgt dat het hier duurder wordt, maar denk dat dat wel mee zal vallen. Milestones dienen trouwens te slaan op het behalen van bepaalde resultaten. Deze regel geeft aan hoeveel geld je opzij hebt gezet voor je uitstaande koopopdrachten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.