Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Enschedese brouwerij eind juni al weer grotendeels in bedrijf.

Lening Brouwerij

Enschedese brouwerij eind juni al weer grotendeels in bedrijf. De verbouwing wordt in beginsel fiscaal gezien als normaal vermogensbeheer. Het komt ook voor dat brouwerijen delen van de barinrichting in bruikleen aanbieden. In de post kosten is de vordering op verzekeraars verwerkt. Nicolaas Panhuis, een brouwerij die later nog in familiebezit zal komen, maar ook hij overlijdt voor het huwelijk van zijn dochter. Pieterstraat kopen, zoals het buurhuis De Pauw, een achterhuis Het Zakje, enkele huisjes in het Feilestraatje en diverse landerijen te Bernou-Moelingen. Sterker nog, er zijn zelfs plannen om de studiefinanciering af te schaffen en om te zetten naar een lening.

Servaes Marres, genoemd naar zijn vader die brouwer op de Bisschopskommel was is een broer van Aegidius Marres, die in 1750 zo'n moeite had om als meester brouwer in het Maastrichtse brouwersambacht aanvaard te worden. Mocht het tot ontwikkeling komen dan zal, zoals in hoofdstuk 7. Bier wordt duurder en duurder, maar de studiefinanciering stijgt niet mee. Een jaar na zijn intrede in het ambacht wordt Servaes benoemd tot keurmeester der brouwers voor Luikse zijde. Kromme Elleboog is overigens aangekocht onder condities die t. Horeca wordt dan in een keer leuk en zonder zorgen. Het jaar daarop overlijdt zijn echtgenote Maria Cornelia Paulussen en Servaes blijft alleen achter. De daadwerkelijke uitvoering en organisatie wordt uitbesteed aan derden bijv.

Gelet op bovenstaande verwacht Koninklijke Grolsch N. Per saldo is de gerealiseerde bierafzet van Koninklijke Grolsch N. Servaes zal in de loop van de tijd een aantal omliggende panden in de St.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.