Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Bent u van plan om uw huis te gaan verbouwen. Een moderne keuken een grote serre of misschien w
  Omgekeerd mag worden aangenomen dat bij een stabiele inflatie zowel de Rand als de rentevoeten
  Vooral omdat elke overname eigenlijk te duur betaalt is

En ik denk zelfs dat je de reeks volgende week kan sparen met het Nieuwsblad.

Rocks Sparen

En ik denk zelfs dat je de reeks volgende week kan sparen met het Nieuwsblad. Ben de reeks nu aan het volgen op kanaal 2, maar is echt rot die reclame tegenwoordig. The Heartaches met de mobilehome doorheen Europa in het kielzog van Lars Frederiksen en zijn Bastards. Naar het schijnt komt de box maar in januari 2007 officieel uit, maar sommige winkels hebben hem al, Billboard en Videopalace. In de studio Serge, Dennis en Christophe van de Dendermondse hardcore-bende over hardcore en humor, Ninjafest en Justin Timberlake. De Belgische metalcore-militia vertelt over deze illustere titel, de opnames en de aankomende tour. Morda heeft een nieuw, tweede album uit, dat door het leven zal gaan als "Azerion".

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.