Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Je spaarrekening is heel eenvoudig te beheren via Mijn Postbank
  Vul hiernaast uw gegevens in en we bezorgen u de nodige informatie
  Het opvragen van hypotheekrentes en hypotheekofferte zijn vrijblijvende diensten

Electrabel is de grootste producent van elektriciteit in Nederland.

Aandelen Electrabel

Electrabel is de grootste producent van elektriciteit in Nederland. Het gebruik van dit persbericht is aan voorwaarden gebonden. Het aandeel Electrabel was de laatste tijd al gestegen naar 389,60 euro. Het is dan ook te hopen dat het uitgebreide Suez een mooie toekomst staat te wachten, en een rooskleurigere toekomst staat te wachten dan de vorige keer dat een Frans-Zwitsers concern nog eens een Belgische bedrijf overnam Sabena. De Vennootschap en Elia Asset werken als één economische entiteit. Bij de vestigingen in Nederland werken ongeveer 850 mensen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.