Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hoogste tijd voor een belasting op milieuhysterische uitspraken
  Nu sparen om uw kinderen later op weg te helpen. Een zeer verstandige keuze ! Dexia stelt twee
  Er staat immers dat alleen de speciale prijs geldt onder voorbehoud

Een zeer aantrekkelijke financiering regelt u bij Postkrediet.

Rente Krediet

Een zeer aantrekkelijke financiering regelt u bij Postkrediet. Ook als u al een lening heeft is het verstandig om een offerte aan te vragen. Met een lening via Postkrediet hoeft u niet bang te zijn dat uw maandlasten flink stijgen. Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Alles wat u heeft afgelost mag u ook weer opnemen bij deze lening. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.