Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De bevoegde administratie zal het bedrag van je pensioen berekenen
  Volgende conclusies voor het provinciaal beleid worden alvast getrokken
  De groep Barco zal dit jaar nog 100 mensen aawerven

Een volledig aflossingsvrije hypotheek is in de meeste situaties niet mogelijk.

Aflossingsvrij Lenen

Voor het overige af te lossen deel zouden wij u vanwege de fiscale consequenties adviseren om juist niet tijdens de looptijd af te lossen. Vanwege de bovenbeschreven fiscale consequenties, zouden wij u niet adviseren tijdens de looptijd af te lossen. Om dit bedrag bij elkaar te sparen, dient u maandelijks een behoorlijk bedrag opzij te zetten. Voor dit deel zouden wij u vanwege de fiscale consequenties adviseren om juist niet tijdens de looptijd af te lossen. Vanwege 2 fiscale ontwikkelingen zullen deze hypotheekvormen steeds minder gekozen worden. Ze hoeven ze alleen nog maar even in een gezin te plaatsen wat nog wel een huis heeft. Waarom zijn indertijd de huren gekoppeld aan de waarde van koophuis. Niet alle geldverstrekkers bieden deze hypotheeksoort aan. Een hele belangrijke factor bij het inschatten van de risico's is de beleggingshorizon.

De hypotheeksoorten onderscheiden zich vooral op basis van hoe de aflossing van de lening is geregeld. Uw risicoprofiel zouden we hiermee kunnen beschrijven als neutraal. Het gebruik van dit persbericht is aan voorwaarden gebonden. Dit opbouwen van vermogen kan op allerlei verschillende manieren. Maximale financieringAuto, caravan, camper, boot, verbouwingen, overname kredieten of extra geld enz.

Deze rente wijzigt zodra de periode, waarvoor u de rente heeft vastgezet, verstreken is. Zoals bij iedere lening het geval is, dient ook een hypotheek afgelost te worden. Na aftrek van bovenbeschreven aflossingsdeel, blijft er nog een bedrag van 130480 Euro over om af te lossen. Het voordeel van een persoonlijke lening is dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Hierdoor wordt de fiscale aftrek bij een eventuele verhuizing beperkt. Tegenwoordig is er een groot aantal hypotheeksoorten hypotheekvormen beschikbaar. Dat hangt af van uw wensen en persoonlijke situatie. Ik kon er niet bij zijn, helaas! Laat het niet voor niets zijn geweest, a. Het hangt dus van uw omstandigheden af, welke hypotheekvorm het beste bij u past. Aan dit voorstel kunnen geen rechten ontleend worden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.