Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Alex BeleggersbankAlex voor de beginnende tot de gevorderde belegger
  De energiebedrijven Nuon en Essent staan op het punt hun fusie aan te kondigen
  Het ziekenhuis moet deze tarieven gebruiken en in rekening brengen

Een spaarhypotheek is gekoppeld aan een levensverzekering.

Spaarhypotheek

Een spaarhypotheek is gekoppeld aan een levensverzekering. De maandlasten worden weer opnieuw berekend zonder extra premiestortingen dus. Natuurlijk moet de voor u beste spaarhypotheek worden berekend op basis van uw persoonlijke omstandigheden. Het rentepercentage dat u als vergoeding moet betalen. De Quartet Spaarhypotheek kan ook voor u wel eens de beste spaar-hypotheek zijn. Gebruikt u de hypotheek voor aankoop, verbetering of onderhoud van de eigen woning als hoofdverblijf? Dan profiteert u maximaal van de fiscaal aftrekbare hypotheekrente. De spaarhypotheek is een populaire versie van de levenhypotheek. Met een Spaarhypotheek kiest u voor aflossing van uw hypotheekschuld ťn maximale belastingaftrek.

Voor de SpaarHypotheek is een financiŽle bijsluiter opgesteld met informatie over het product, de kosten en de risico's. De financiŽle bijsluiter is dus niet afgestemd op uw specifieke situatie. Met een SpaarHypotheek van Postkrediet komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan. Uw belastingvoordeel is gedurende de hele looptijd maximaal. Dit is fiscaal gunstig omdat dit niet ten koste gaat van uw belastingaftrek. In het programma kunt u voor de eerste 6 polisjaren extra premiestortingen ingeven. Het vermogen dat u opbouwt met uw spaarpremie is belastingvrij en valt in box 1. Bovendien profiteert u van stabielere hypotheeklasten dan bij de meeste hypotheekvormen.

Tenslotte krijgt u een overzicht van de maximale premiestortingen. Over het bedrag krijgt u doorgaans dezelfde rente vergoed als de te betalen hypotheekrente. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Dit is de totale periode waarover u de hypotheek wilt aflossen. Tijdens de looptijd spaart u voor een gegarandeerd kapitaal, waarmee u aan het eind van de looptijd de hypothecaire lening kunt aflossen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.