Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De invoering wordt geregeld middels de Invoeringswet Wet financiering sociale verzekeringen (29
  Deze drempels verlagen is een uitdaging die de Vlaamse Regering zeker aangaat
  Spraakmakende heldere en leerzame artikelen over beurs en beleggen

Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken.

Huis Verhuren

Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken. Uw keuze is het 3 slaapkamer appartement op de vijfde verdieping, B. Nu ligt hier een plankenvloer waarop een auto moet komen staan.

Op het brede zandstrand van De Panne kende de zeilwagen de grote doorbraak. Vraag van de weekPlankenvloer garageIk wil van de plaats boven mijn kelder een garage maken. Ben je van plan een woning te huren? Samen met het huren van een pand steken er heel wat rechten en plichten de kop op. Vind immobiliŽn om te kopen of te huren in Hasselt. Deze gids biedt jou als huurder een stevig houvast. Aanbod van meer dan 9000 vakantiewoningen in Denemarken. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Het kan allemaal tijdens een actieve vakantie aan zee. Of aan het strand, met Šlle kamers uitzicht op de zee. De Panne beschikt over alle accommodaties voor de sportieve recreant.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.