Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De koopsom van een nieuwbouwwoning wordt betaald in termijnen
  Geen enkele stad in ons land kan wedijveren met de allure die Den Haag te bieden heeft
  Een persoonlijke lening is een vorm van niet doorlopend krediet

Een onderdeel van een verhandelbare lening waar het rentepercentage op is genoteerd.

Meeste Rente

Een onderdeel van een verhandelbare lening waar het rentepercentage op is genoteerd. Een contract dat betrekking heeft over een langere periode en een globale omschrijving geeft van de te leveren diensten. Consumentenbond geldgids raadt de online verzekerings module aan!!Nu de scherpste premies door online verzekeren. Wenst u een huis en wilt u niet wakker liggen over uw maandlasten hypotheek? Of heeft u al een huis, maar ligt u wakker van uw huidige hypotheek? Bereken dan hier hoe laag uw hypotheek maandlasten kunnen zijn. En vind zo de goedkoopste hypotheek tussen alle hypotheken. Verzeker uzelf van een scherpe premie Bereken hier geheel vrijblijvend uw premie. Een onafhankelijk, professioneel en persoonlijk hypotheek advies. Geheel vrijblijvende maximale hypotheek berekening. Kijk op maximale hypotheek berekening voor een goede indicatie van u leenvermogen. Bereken online de maximale hypotheek, de maandlasten van de voordeligste hypotheek.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.