Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De wet Breyne is van toepassing op de verbouwingswerken
  De installatie van zonnepanelen die zonne energie omzetten in elektrische energie
  Het ereloon van de notaris is afhankelijk van hoe groot de lening is

Een on-line spreekwoordenboek, Nederlands-Japans en Japans-Nederlands.

Japan Economy

Japanse vader en een Indische of Nederlandse moeder. Chikurin gallery is een Nederlandse kunsthandel en gallery. Internetveilingen van Japanse prenten vanuit Duitsland. Een soort portal met veel info en links op het gebied van judo. Internetveiling van Japanse prenten vanuit Duitsland. Rapid-prototypingRapid-prototyping RP is een verzamelnaam voor verschillende technieken voor het snel vervaardigen van modellen waarbij de machineaansturing vanuit digitaal opgeslagen productinformatie plaatsvindt. Organiseert cursussen Japans voor beginners en gevorderden in Amstelveen. Veel Japanse artikelen als papier, porselein, kimono's en yukata's. Grote hoeveelheid rapportage over de beslissing omde atoombom te gebruiken. De sterk geconcentreerde energie van de laserbundel doet de poederdeeltjes versmelten sinteren.

Een Nederlandse importeur met vele soorten Japanse thee. Selective Laser Sintering Bij deze techniek worden met behulp van een CO2-laser modeldoorsneden in een dunne poederlaag beschreven. Een virtueel museum over de traditionele Japanse cultuur.

Japan, met onder meer veel links naar Nederlandse zaken in Japan. Organiseert een groepsreis en reist met eigen bus door Japan. Vereniging Nederland China organiseert ook reizen naar Japan. Museum met veel Japanse prenten en aparte exposities. Mooi overzicht van Japanse karakters voor tatoeages.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.