Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een slimme constructie kan er voor zorgen dat zowel jij als je (groot) ouders daar baat bij heb
  Johan de Witt Waerdye van Lyf renten Naer proportie van Los renten
  Citigroup doet voor 128 4 miljoen euro aandelen van Delhaize van de hand

Een offerte van een lijfrente of lijfrente advies is vrijblijvend.

Lijfrente Pensioen

Veel mensen bouwen niet genoeg pensioen op voor later. Heeft u een bedrag over? Zet het dan op een FlexxVermogensplan tegen koopsom. Voor coporate pensioenadvies en Employee Benefits zijn adviseurs verbonden aan infopensioen. Het is daarom verstandig om verschillende offertes aan te vragen. Een lijfrente kan doorgaans worden verdeeld in 3 fasen.

Vraag nu een offerte lijfrente aan voor uw expirerende koopsompolis. Een goudenhanddruk specialist kan het voor u precies narekenen. Maak nu online een lijfrente berekening en vraag online een lijfrente offerte aan. Webzo biedt de meest ruime keuze uit een breed assortiment van verzekeringen. Een offerte van een lijfrente of lijfrente advies is vrijblijvend. Er wordt periodiek of eenmalig koopsom geld gestort in een polis. Voorheen had een ieder recht op een basis lijfrenteaftrek. De eindloonregeling is momenteel een erg populaire pensioenregeling.

Let op; Zorg dat u niet meer lijfrente-premie betaalt, dan in aftrek genomen kan worden. Een eventuele AOW-gat, Anw-gat en WAO-gat dient in de rapportage te worden opgenomen. Indicatie aan te kopen lijfrenteMaak hier uw keuzeJaNeeN. De premie-ruimte kan derhalve ook jaarlijks verschillen. Binnen de kaders van uw werkgever bepaalt u zelf hoe u uw pensioen wilt inrichten. Checklist ontslag , gouden handdruk en werkloosheidswet. Een FlexxPensioen is een echt persoonlijk pensioen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.