Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De bevoegde administratie zal het bedrag van je pensioen berekenen
  Dat gaat ten koste van de lening met jaarlijkse herzienbare rentevoet
  De studenten zaten op de grond of op lage bankjes

Een hypotheek welke aansluit op uw wensen, qua risico en maandlasten.

Goedkope Hypotheek

Online direct inzicht in de maandlasten en hypotheekvorm die bij u passen. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Zij helpen u om de juiste beslissing te nemen voor uw hypotheek, tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. Wij realiseren voor u gegarandeerd de laagste woonlasten.

Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. Deze onafhankelijkheid kenmerkt zich door de samenwerking met verschillende financiŽle instellingen. Een hypotheek welke aansluit op uw wensen, qua risico en maandlasten.

Voor bijna iedereen heeft Hypotheektopper een oplossing. Van jong tot oud, in loondienst met of zonder vaste aanstelling, ondernemers en vaak ook WAO-ers. Aller Goedkoopste Hypotheek doet haar naam dus eer aan. Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden. Zij zijn erkend hypotheekadviseur en werken nauw samen met de beste geldverstrekkers.

Iedere specifieke situatie vraagt om een advies op maat. Een onafhankelijk financieel adviesbureau, met name gespecialiseerd in hypotheken. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.