Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Eerst moet het kapitalisme net zo extreem worden als het communisme
  De financiele aandelen stonden allen onderaan de indices
  Als het belastingvoordeel na 30 jaar wegvalt stijgen de netto maandlasten

Een hypotheek vestigen brengt onverbiddelijk kosten met zich mee.

Beleggen Hypotheek

Een hypotheek blijft geldig gedurende een termijn van 30 jaar. De verschillende waarborgen kunnen met elkaar gecombineerd worden. De lening wordt gewaarborgd door een hypotheek op het onroerend goed. Het kapitaalsaldo van het tweede krediet is gelijk aan 21. Beurs nieuws en info over beleggen, beleggingen, tips, cursussen,. Meestal zal een woonkrediet een looptijd hebben van 10 jaar tot 20 jaar. Een hypotheek is een waarborg, een garantie voor een kredietgever of een schuldeiser. En dat is een hypotheeklening ook! Een combinatie van beide ligt dus voor de hand. Bovenstaande sloganeske leuze roept behoorlijk wat scepsis op, maar. Het afschrift moet door de verkoper voor eensluidend verklaard zijn.

Een hypotheek vestigen brengt onverbiddelijk kosten met zich mee. Minder groot bedrag nodig of kan je snel terugbetalen? Dan is de woonlening het ideale. Er is ook geen hypotheek nodig voor dit type lening om uw verbouwingswerken, grondaankoop of woningaankoop te financieren. De zaken die in pand gegeven worden hebben altijd een of andere verkoopwaarde.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.