Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Heeft u als consument het idee dat u onjuist wordt behandeld bijvoorbeeld door de overheid of b
  De Hypotheek Specialist geeft u een unieke laagste rente garantie
  Dat kan voordelig zijn als de rente van je lening hoger wordt

Een hypotheek is een lening, waarbij je huis als onderpand dient.

Hypotheek Calculator

Hypotheek Land heeft zeer veel erkende hypotheekadviseurs in dienst. Tevens kan het effect van extra premiestortingen in de eerste zes jaar van de looptijd bekeken worden. Het opvragen van hypotheekrentes en hypotheekofferte zijn vrijblijvende diensten. Deze actie loopt tot en met 31 augustus 2007 en is niet geldig in combinatie met andere acties. Een hypotheek is een lening, waarbij je huis als onderpand dient.

Hoe werken hypotheken? EngelsBijna iedereen die een huis koopt moet daarvoor een hypotheek afsluiten. Hier vind je onafhankelijke informatie en goede voorlichting. Uw gegevens worden ten allen tijde vertrouwelijk behandeld.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.